Школа організацій з розвитку підприємництва 1-й компонент: «Розвиток завдяки співпраці»

2 березня 2020 року Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у співпраці з CIVITTA розпочинають набір до Школи організацій з розвитку підприємництва (1-й компонент: “Розвиток завдяки співпраці”), що має на меті формування нових та розвиток існуючих організацій з розвитку підприємництва у невеликих містах. Завдяки програмі, організації зможуть краще розуміти та професійно представляти інтереси малого та середнього бізнесу, працювати над активним залученням підприємців до місцевого економічного врядування, налагодженням діалогу між владою та підприємцями та покращенням місцевого бізнес-середовища.

 

Учасниками Школи організацій з розвитку підприємництва (1-й компонент: “Розвиток завдяки співпраці”) можуть стати неурядові організації та ініціативні групи з невеликих міст (з населенням до 100,000), що працюють у сферах адвокації, правозахисту, консультування, розбудови зв’язків, тощо. 

 

В рамках програми учасники дізнаються, як ОРП долучитись до місцевого економічного врядування та формування місцевої підприємницької екосистеми, отримають необхідні знання про моделі ОРП та управління ними, сфокусуються на розбудові партнерських мереж та розробці ключових послуг та проєктів, дізнаються про залучення фінансування. Окрім  того, учасники Школи організацій з розвитку підприємництва отримають індивідуальну менторську підтримку та можливість залучити грантове фінансування до $ 7 000 на реалізацію власних ініціатив, спрямованих на підтримку МСП. 


Ознайомитись з детальною інформацією про програму та заповнити заявку на участь у Школі організацій з розвитку підприємництва (1-й компонент: “Розвиток завдяки співпраці” ОРП) можна нижче за посиланням. Організатори планують відібрати щонайменше 25 учасників з 15+ міст / громад. Прийом заявок триватиме до 24 березня 2020 року включно, для кандидатів з трьох областей:

✅ Одеська область
✅ Херсонська область
✅ Миколаївська область

Одеська, Херсонська та Миколаївська області є пріоритетними регіонами для Школи організацій з розвитку підприємництва: 1-й компонент “Розвиток завдяки співпраці”, тому для кандидатів з цих областей виділено додатковий час для подачі.

Подати заявку      Дізнатися більше

Поділитись