ПЕРША УКРАЇНСЬКА КОМПАНІЯ ОТРИМАЛА ФІНАНСУВАННЯ У РАМКАХ ФІНАНСУВАННЯ HORIZON 2020

CIVITTA Україна у співпраці з CIVITTA Литва успішно залучили кошти для інноваційної української компанії.
Це перша українська компанія, що виграла конкурс грантів у рамках Інструменту фінансування малого та середнього бізнесу програми Horizon 2020.

Залучення коштів від інструменту МСП пропонує малим і середнім інноваційним підприємствам гранти, які надаються для вивчення та оцінювання технічної обґрунтованості та комерційного потенціалу інноваційного прориву у своїй галузі (50000 євро) та/ або інноваційних проєктів, вже підкріплених стратегічним бізнес-планом та техніко- економічним обґрунтуванням (2,5 млн євро).

Інструмент МСП - це частина програми Horizon 2020, яка спрямована на полегшення виконання науково-дослідних та інноваційних робіт і підвищення їх ефективності, а також стимулювання зростання та зайнятості, зважаючи на важливі завдання, які стоять перед нашим суспільством.

Наші фахівці допомагають клієнтам, дослідити й оцінити технічне обґрунтування та комерційний потенціал інноваційного прориву продукту компанії. CIVITTA  має досвідчену команду, яка вже допомогла інноваційним компаніям зі Сполученого Королівства, Латвії, Литви та України розробити проєктну пропозицію для отримання фінансування у рамках програми Horizon 2020.

Поділитись